Produkter for hvit bukt organer (5)

Håndverksproduksjon av østers

Håndverksproduksjon av østers

Alle våre østers er raffinert i 'claire', disse bassengene gravd i leire, som forsynes med sjøvann under høye tidevannskoeffisienter.
Frossen ung storfekjøttflank

Frossen ung storfekjøttflank

Frosset hvit kalv, ung storfe, 5 kg pose
Frosne Svarte Kveitefileter (bifangst) - PBI, uten skinn (Reinhardtius hippoglossoides)

Frosne Svarte Kveitefileter (bifangst) - PBI, uten skinn (Reinhardtius hippoglossoides)

Fanget på en ansvarlig måte av vårt skip Emeraude i Nord-Atlanteren (FAO sone 27 - underområder I, IIa, IIb IIIa & VI), er våre PBI (Reinhardtius hippoglossoides) svartkveitefileter laget av 100% villfisk. Vi gjennomfører en streng utvelgelse av fisken for å skape produktene våre med svært høye kvalitetsstandarder. De blir fanget og fryst innen 12 timer etter fangst, alt dette på åpent hav. Vi tilbyr våre ikke-kalibrerte PBI svartkveitefileter i 6,8 kg interleaved emballasje for B-to-B. Ikke nøl med å dele dine behov med oss og be om mer informasjon om produktene våre!
hvite etikett energidrikker

hvite etikett energidrikker

hvitt merke energidrikker
Kvart av Svart Gris fra Bigorre AOP - 1KG

Kvart av Svart Gris fra Bigorre AOP - 1KG

Kvart av svart skinke fra Bigorre AOP. En karakterfull skinke som kjennes igjen på sitt marmorert kjøtt og sitt eksepsjonelle fett som kommer fra 24 måneders modning. Den svarte grisen fra Bigorre, fetter av den iberiske "Pata Negra" og gjenkjennelig på sin svarte pels, er en eksepsjonell fransk gris. Den nyter et sunt 100% vegetabilsk kosthold og lever fritt ved foten av fjellene.